Referenssit

Toimintamme 13. vuosi alkaa v. 2018 Savenvalajantiellä.

 

Yrityskontakteja on kertynyt vuodesta 2005 PTu konsultointi Oy:lle yli 300 kappaletta. Yrityksen toimialalla ei ole merkitystä asiakassuhteeseemme vaan palvelemme tasapuolisesti kaikkia yrityksiä toimialasta riippumatta.

 

Vuoden 2017 suuremman kokoluokan yritysasiakkaita: Metsähallitus, Lähi-Tapiola, Lpr:n kaupunki jne.

 

Hieman pienemmän kokoluokan yritysasiakkaita: Peltolan Piha Oy, Kaakon Nostot Oy, Rikkilän Leipä Oy, Aviasport Areena Oy, Tilausliikenne Hänninen, Fysioterapia Virike, Pelti-ja Eristystyö Hytti Oy jne.

 

Yhdistyksiä: Pesä Ysit ry, Etelä-Karjalan Kalatalouskeskus ry, Etelä-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri ry, Lappeenrannan Pilkkijät ry, Lappeenrannan Urheilukalastajat ry, Maanpuolustuksen Tuki ry, Lpr:n Agility ry jne.

 

Palvelemme mielellämme myös kuluttaja-asiakkaita, tarvikemyymälä avoinna arkisin ma - to 8.30-16.30 ja perjantaisin klo 8.30-14.00.